Referanser

Derfor valgte vi Vestlandsgranitt

Vi brukte mye tid på å finne en gravstein som vi syntes var passende.  Vi gikk ofte rundt på gravlunden og studerte mange forskjellige typer steiner, utforming, ulike skrifttyper og dimensjonering.  Skulle vi velge bronsebokstaver eller inngravert skrift?  Skulle steinen ha en ru overflate, eller skulle den være polert? Spørsmålene var mange da vi skulle finne et fint gravminne til vår sønn, sier Ragnhild Tollaas og Trond Jordal fra Ålesund.

Les mer om Derfor valgte vi Vestlandsgranitt

Modell 301

Vi er veldig fornøyd med vår gravstein.  Etter min kones bortgang fikk jeg tilsendt mange kataloger og tilbud fra forskjellige leverandører av gravsteiner.  Utifra det tilsendte materialet falt valget på Vestlandsgranitt. Grunnet for det var fin katalog og spesielt tegneprogrammet som gav meg muligheten til å tegne litt selv for å få inntrykk av hva jeg ønsket og muligheten til å dele det med mine to barn.  Når vi så bestemte oss og tok kontakt med dere ble det etter vårt syn laget en flott stein etter vårt ønske.  Vi er også svært fornøyd med at steinen ble ferdig og montert før jul, det hjelper i en tung tid.  Takk for hjelpen.

Mvh

Jørn Solsvik

Les mer om Modell 301

Modell 314

Hei

Det var flott at de rakk å montere steinen før frosten kom og eg synes steinen passer godt inn og er svært fornøgd.

Venleg helsing

Harald Gjernes

Les mer om Modell 314

Oppussing av eldre gravminne

Steinen ble som ny og ser kjempefin ut. Vi er meget godt fornøyd!

Anne Kleivset

Les mer om Oppussing av eldre gravminne

Modell nr 304

Hei, vi er veldig fornøgd. Tusen takk for flott arbeid.

Beste helsing frå Anne Kari Vadset 

 

Les mer om Modell nr 304

Modell 301

Tusen takk for hjelpen og en flott gravstein. Dere har gjort ting så fint, og det var lett å snakke med dere. Steinen er veldig fin og vet min mor hadde blitt stolt. 

Jeg vil anbefale dere til andre.

Tusen tusen takk for all hjelp.

Mvh Kjersti Kallel 

Les mer om Modell 301