Om Vestlandsgranitt AS

På bildet: Olaf Silnes og Kåre Øien på huggeriet på Silneset. Bildet er tatt i 1946.

Vestlandsgranitt er en liten håndverksbedrift som i mange tiår har tilvirket gravmonumenter for det norske markedet. Bedriftens historie strekker seg tilbake til 1930-tallet, da Olaf Silnes startet med gravsteinsproduksjon sammen med en kollega.

Bedriften vokste, og i 1974 ble daværende bedrift delt mellom de to eierne, og Olaf videreførte driften under firmanavnet Vestlandsgranitt. Navnet passet godt, for bedriften betjente nå et geografisk område som strakk seg langs hele vestkysten av Norge, fra Hordaland til Finnmark.   

I 1982 tok sønnen Ingar over firmaet, og han har drevet bedriften i over 30 år. Ingar er fortsatt med, men Ingars sønn, Olav-Ståle - er i dag ansvarlig for driften av Vestlandsgranitt AS. Ingar og Olav-Ståle er begge steinhuggermestere.

Bedriften framstår i dag som en moderne håndverksbedrift der gammel fagkunnskap og moderne maskiner forenes i førsteklasses produkter. Vi legger vekt på tett oppfølging av hver enkelt kunde for å tilvirke produkter som samsvarer med deres forventninger. En forutsetning for å kunne levere produkter av høy kvalitet er kunnskap, erfaring, og tilstedeværelse i markedet over lang tid. Som et resultat av dette har vi båret mestermerket i over 30 år. 
Mestermerket_400x400.pngnorskbergindustri-logo.png
Og vi er også medlem hos Norsk Bergindustri. 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden