Aktuelt

I katalogen vår vises et utvalg av de gravminnene som Vestlandsgranitt AS leverer. Ved hjelp av disse modellene, så kan man få litt hjelp med utforming/design når man selv leter etter gravminne. 

Les mer

For å lette vedlikehold av plantefeltet foran gravsteinen, er det praktisk å avgrense feltet med blomsterrammer eller en bedplate. 

Les mer

Det er enkelt å være kunde hos Vestlandsgranitt. Du får snakke direkte med den steinhuggeren som lager gravsteinen, og får de beste råd og veiledning gjennom kjøpsprosessen.

Les mer

Det kan være vanskelig å velge leverandør ved kjøp av et gravminne, siden de fleste kunder sjelden eller aldri har anskaffet et gravminne tidligere.

Les mer

Vestlandsgranitt AS produserer gravmonumenter i egen fabrikk og vi leverer og monterer på kirkegårder i hele Norge.  Nettsiden viser kun et utvalg av forskjellige modeller.  I og med at vi er en produksjonsbedrift, kan vi tilpasse fasong og størrelse etter kundens eget ønske. 

Les mer

Etterhvert som årene går, så vil det være naturlig at grønske setter seg på gravmonumentet. Vær, vind og miljø er årsaken til dette, men det finnes likevel tiltak man kan iverksette for å bremse denne prosessen.

Les mer

Tips og Råd

Følg med her for nyttige tips og råd relatert til gravminner, design / stilarter og muligheter rundt produksjon av gravminner.

KONTAKT MEG
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden